Pages

Subscribe:

Labels

anugerah (2) buku (5) education (2) faeza (4) hadis (1) key chain (1) Kluang (1) makanan (6) mersing (5) Music (7) surat khabar (2) tv (3) video (1)

January 27, 2012

Penyakit "PELUPE" makin menjadi-jadi

"Pernahkah anda mengalami peristiwa ini o_O?"...yeeee pernah atau tidak sile simpan jawapan anda itu kehkehkeh...Actually sjk dr thun lepas aku dah rase alaa2 remainder totally lose dlm kepale otak aku nie..So byk laa kejadian-kejadian lucu yg berlaku..Bg yg tau diam2 je yer huhu..

Alkisahnye td aku tgk gmbr kwn2 lame tetibe aku bebtul x ingt name member sorg nie, nak kate rapat emm xlaa sgt tp kitorg mmg kenal mngenali antara satu sama lain laa..lame gilee nak ingt name dia padahal bkn pelik pon pronouns namenye..haiiii faezaaa bru x jumpe dia 3 tahun ko dah x ingt name nyer?...apekehey nye cekk mekkk oiii...aiseyyy...Terpikir lak aku penah ker mkn semut??..kalo dlm dunia "terang" mmg xpenah laa aku akan selalu cek dulu mknn atau air sblm nk masuk mulut tapiiiiii kalo dlm dunia "gelap" a.k.a tgh2 mlm bute terjaga dr tido sbb kehausan membuatkan aku ke dapur amik cawan tuang air dr kettle dan terus minummm...nampak tak sesuatu aku x sebut...jeng3..conclusion nye aku minum air tnpa buka lampuu..adekah??...adekah adekah adekah time tu semut telah masuk ke mulot lalu terus ku telan ngan air-air tersebut..uwekkkkkk..adoii sowey kalo ade yg loye..sesekali loye gnti loye buruk korg tu hohoho..So i'm feel worry now..ish3..

nota kaki : emm betul ker yg org2 kate kalo termkn semut leh jadi pelupa?..Patut laa makin bayak semut nie kat mn2 sbb xde sape berani nak mkn dia..pehh..jom semut tukar tubuh (just kidding)

7 comments:

Nurul Nadiya said...

dah follow. nanti follow balik ea

:: Cik Nur :: said...

singgah sini dan follow.. :)

faeza eighteverlens said...

haii..ok2 dh follow..salam kenal :)

ibundo said...

salam kenal faeza.
Penyakit pelupa? Macam dah sinonim dengan bundo ni.

Yumida said...

lupa nama dh jd tabiat dh...peliknya..muka kwn lama kita ingat tp nama kita lupa..jgn lupa balik umah dah kannnn

follow u

Yumida said...

anda telah ditag dlm segmen di bwh:

http://umikasum.blogspot.com/2012/01/nelly-strange-sudah-buka-bloglist-baru.html

Nurul Faizah said...

haii ibundo :) thnks sbb sudi sggah..emm tu laa takut lak ka mude2 dh jadi pelupe nie huhu..
haii yumida..hehe same laa situasi kite nie yer..yg pasal tag tu camne?..cam samar2 sikit nk paham..