Pages

Subscribe:

Labels

anugerah (2) buku (5) education (2) faeza (4) hadis (1) key chain (1) Kluang (1) makanan (6) mersing (5) Music (7) surat khabar (2) tv (3) video (1)

February 20, 2012

Mengemas buku belajar yg bertimbun

Part mengemas buku nie semalam pnye citer..Sehari suntuk gak laa mengadap buku2 tu so x sempat laa nak cite semlm..Time tgh mengemas2 nie teringat zaman2 belajar huhu..bajet mcm dh lame sgt tggl zaman sek ;P..Byk2 subject tu subject science paling kuat memori aku ingt lagi smpi skrg..wohoo kenape aku pilih course computer science???(already feel little bit to regret now..emm)..nak2 part ion, atom & molecules tu..Haddoiii elok dulu amik course science je xyah plus yg computer2 nie, xpon course bom (ade ker o_O)..

Sesi mengemas, so ruang tamu menjadi mangsa...sib baik laa xde org dtg rmh time nie kalo x mn nak sorok buku yg menimbun nie ? o_O

Majalah PC..Paling setia sekali beli tiap2 bulan sejak tahun 2007..

Gigih OK dulu nak kumpul duit utk beli majalah nie, kalo beli hari nie alamat nyer sepanjang hari tu laa x makan hohoho..RM12 harge nyer..Biase laa student life ;) Nie pon buku nyer dh byk missing xtau kemane :( mybe mase hidup berpindah randah tak bwk skli mjlh yg lain2 tu..

 677 pages sbnr nyer tp nie aku print suku jer..Sebab nyer tak larat nak print sebanyak tu, yg adoo nie pon sekso den nak baco..Dan akibat nyer kene amik second exam utk subject advance programming dulu haha sib baik coursework lepas ngan jaya nyer..mmg java nie subject killer utk dak2 computer science..Dah laa time class subject nie direct 2 hours, around time waktu petang, lecturer nye pulak kalah speaking London hehe tp seriously sepatah bahasa melayu pon dia x sebut time mengajar dlm class..maybe dia nak ikut standard kitorg yg patut nyer kat coventry tu, So aku nie dlm fokus2 tu gigih laa nak translate bahase yg difahami..Aku nie bahase inggeris xde laa tahap advance..Nota nie aku ambik kat internet kalo nak harapkan yg dlm class jer almt nyer sepanjang setahun belajar subject nie suku jer yg di absorb kan dlm otak nie..Tp mmg best sesape yg nak try belajar java gi link nie..Aku upload utk korg..Nota nie menarik ade gmbr rajah yg di relate kan dgn pembelajaran & susun atur programming yg senang kite nak ikut..

Nie buku time diploma kat kptm bp..baik gile kptm bp siap sediakan module setiap subject (separuh je nie yg lain2 xmuat nak taruk dlm gmbr), mmg aku asik men jealous2 kan je laa dak2 yg masuk u haha, ade diorg dpt mcm kitorg nie..Special kat kptm bp jer..Sekali smbung bachelor kat kptm kl haaa hambikk terkene lak gaye student life mcm dak2 u hoho nak dpt manje2 mcm time diploma mcm nie mmg xde bayang langsung laa..Straight OK..Harap input dr lecture (kalo x dtg class nasib ko laa sendiri mau ingt mcm mn nak cover chapter class hr nie) & Oles..tu jer laa..Tp syukur laa dpt jugak abis kan bljr wlpn lagi suku sem tu aku kene keje kat 7Eleven..sbb tettttttt sblm nie aku penah cite dah..nnt bosan pulak kan kalo nk cite lagi..

Ayoyo mana mau taruk buku2 ini sekalian..Buang???..No no no no..Aku syg buku2 nie semua..Bace beribu2 kali pon xpe hahahaha..Statement xleh blahh..Rajin sgt ker chikaro seko nie nak bace??..Yeee rajin time sementara jadi penganggur buat mase skrg ;P

Pikir punye pikir sampai senoneng kepala..yeaa aku dpt idea taruk kat rak hiasan..Memcm hiasan dlm rak nie ade..Soo ape kate kite hias ngan buku msti lagi cntik..walauponnnn..Xkisah laa asalkan buku aku nie selamat dr menjadi mangse "lori surat khbr lame"..Gerun aku dengar mak aku jual surat khbr ngan buku2 lame dia smpi RM20 bygkan sekilo 20 sen je pon..Patut laa ade bilik khas taruk surat khbr huhuhu...

Dah mcm pelik lak kan tetibe ade buku2 terselit slh satu part kat rak nie..

Ok itu jer untuk hr nie..esok nk cite pasal lesen lak..Dr pagi smpi petang kat bndr Mersing :)

1 comments:

Anonymous said...

[p]They also offer gloves, hats, casual shoes, People [url=http://www.newsneakershoes.com]air jordans for sale[/url] Boots . Start and keep a home improvement list . As a way to possess a successful season, any team needs to do everything that there is certainly about the front and enable the things on the back stay out [url=http://www.cheappsneakershoes.com]air jordan shoes[/url] of the way . 5 feet to 4 feet . offersneaker . Nike took it as a an opportunity, with "flyers shoes" motivation, becoming the earth's largest [url=http://www.cheappsneakershoes.com]cheap air jordan shoes[/url] sporting goods company . 1976 America's charismatic athlete Bruce Jenner defeated West Germany's Guido Kratschmer and Nikolai Avilov from the Ussr -winner at Munich'72-- to generate the decathlon with 8 . Placing a great number of specifics within the primary draft could be counterproductive in [url=http://www.newsneakershoes.com]cheap air jordans[/url] my opinion given it causes me to reduce the continuity of the story . Web Standards - Modern browsers keep the latest web standards and technologies.[/p][p]The over-the-top performances [url=http://www.newsneakershoes.com]new air jordans[/url] also help with this satirical edge, especially in the pitch scene, by which Dela says, "I've never really dug deep into my pain to be a Negro," and Dunwitty characterizes Keenan and Kel as "the stupidest shit in the news, yo!"This will probably be Lee's most self-referential film: Dela's original aim is to destroy old-fashioned racist stereotypes by satirically exploiting them, equally Lee is progressing with all the film itself . com1 . 4x800-Meter Relay: 8:50 . Taking Jordan Retro one example is, there are many ways available . Wash them out ASAP!

5 . Shopping at these stores are far better than buying low- class imitations and replicas that don't level using the quality [url=http://www.newsneakershoes.com]cheap jordans for sale[/url] of authentic items . I promise, [url=http://www.cheappsneakershoes.com]jordan shoes[/url] now you may quickly ignore Sep 16, 2012 Brand Fussie Outer Faux Suede Inner Manmade Sole Synthetic Material Faux Suede . Tight T-shirt with mini skirts or jeans pants is hot trend in Indian youngsters . 1984 The Kremlin and satellites within the developing world - the likes of Laos and the backed-Soviet Angola-- and Eastern Europe did not be involved in the Chicago Games.[/p]