Pages

Subscribe:

Labels

anugerah (2) buku (5) education (2) faeza (4) hadis (1) key chain (1) Kluang (1) makanan (6) mersing (5) Music (7) surat khabar (2) tv (3) video (1)

January 26, 2013

ASSALAMMUALAIKUMMMM>>>Waaaa rindu nak ber "blog"

chakkkkkk (pipi yg semakin mengembang -_-')

Jawab2 salam aku tu hehe..Wahh lame rase nyer xupdate blog (mcm laa ade org kesah aku update ke tak kahkahkah)..

OK laa mcm2 masaalah sbnrnyer sblm nie tu yg mendiamkan diri..skrg nie dah ok sikit, sikit jer laa...biase laa umur dah 25 makin dewasa mkin byk cabaran hidup...Adekah anda setuju yaaa tepuk dahi kalo setuju hekhekhek..tahu tak bile umur dah 25 nie family laaa asik push pasal "KAWIN"..hadoiii xtau nak ckp ape kesimpulannyer hati ini belum terbuka untuk cinta..aku dah pernah buka pintu hati nie tp entah laa mcm2 cabaran nyer..last2 aku putus asa dan undur diri..bukan senang nak cari cinta sejati kan emmm mungkin aku belum jumpe lagi org itu xpe laa yg penting aku happy wahooo...OK stop laa cite pasal nie serabutkan kepala otak jer pikir erkkkk....

hari nie cuti..ohh lupe skrg dah keje kat area Petaling Jaya dah nak dekat setahun jugak nie..last pos ituhari ade ckp pasal interview kan...so keje kat situ laa skrg..alhamdulillah...

hr nie lepak kat The Coffee Bean Bangsar Village..saje laa nak mengonlinekan diri kat sini..



April 10, 2012

Panggilan interview

Semlm dpt pggilan suh dtg interview pada hari jumaat nie..Wish me gud luck..Hope kali nie dpt laa keje..Dah suku tahun dah nie mengganggur, heee situasi yg paling aku xsuke sekali pabila xde keje nak buat..So utk beberapa hari nie mmg x mengadap blog laa..Cehh konon nak prepare, aku nak interview kali nie successful & perfact..Gigih laa mengadap youtube utk tips2 interview ;)

April 9, 2012

Senarai pemenang Anugerah Bintang Popular ke 26 (ABP 26)

Walahhhh first sekali nak puji sume yg buat persembahan mlm td..Pehh mantap sey semua nyanyi dgn bagus sekali wlpon aku rase ramai antara2 mereka tu nynyi seakan ke lautt haha..Biase laa bile nynyi ngan orkestra..Muzik arrangement totally berubah kann so xpe laa asalkan semua nyanyi xd sumbang mambang ;)..Masa persembahan pembukaan ade Michel Jackson Asiaaa sebab Stacy nynyi lagu2 Michel Jackson pastu Aliyah masuk nynyi pulak lagu Lady Gaga kat kepala aku mase tu dah terpikir ★LadyDidieMsia★ :) haha tapi Watie Elite lak yg kuar ngan Maria Faridah. Pape pon yg paling best sekali persembahan mlm td adalah Azlan and Ziana Zain..Mmg terbaik rugi sape x tgk (pi search kat youtube skrg tgk diorg nynyi ;))..

Pengacara untuk kali ini adalah Zizan, Raja Azura, Sharifah Shahira & Didie Alias..Baju Didie Alias mmg meletop nak2 persalinan yg terakhir tu yg ade trofi kat atas kepala..haha

Haa tuu dia...trofi ABP tahun nie kat kepala dia sedebukk ;)..curi kat google gambar nie

Okk senarai pemenang adalah seperti berikut :

Penyanyi lelaki popular :
Calon-calon
  • Faizal Tahir
  • Anuar Zain
  • Aizat
  • Hafiz
  • Black
Pilihan saya : Hafiz
Pemenang : Hafiz

Penyanyi wanita popular
Calon-calon
  • Najwa Latif
  • Yuna
  • Stacy
  • Alyah
  • Shila Amzah
Pilihan saya : Yuna
Pemenang : Yuna

Artis berkumpulan / duo popular
  • 6ixth Sense
  • Jaclyn Victor / Ning Baizura / Shila Amzah
  • Meet Uncle Hussain / Hazama
  • Bunkface
  • Forteen
Pilihan saya : Jaclyn Victor / Ning Baizura / Shila Amzah
Pemenang : Jaclyn Victor / Ning Baizura / Shila Amzah

Artis baru lelaki popular
  • Johan Ariff Asári
  • Hazama
  • Awi Rafael
  • Aeril Zafrel
  • Beto Khusyairi
Pilihan saya : Johan Ariff Asári
Pemenang : Johan Ariff Asári

Artis baru wanita popular
  • Najwa Latif
  • Tasha Shilla
  • Neelofa
  • Nur Fathia
  • Izara Aishah
Pilihan saya : Najwa Latif
Pemenang : Tasha Shilla

Pelakon filem lelaki popular
  • Aaron Aziz
  • Shaheizy Sam
  • Adi Putra
  • Syamsul Yusuf
  • Bront Palarea
Pilihan saya : Aaron Aziz
Pemenang : Aaron Aziz

Pelakon filem wanita popular
  • Lisa Surihani
  • Maya Karin
  • Diana Daniella
  • Yana Samsudin
  • Eja
Pilihan saya : Lisa Surihani
Pemenang : Maya Karin

Pelakon TV lelaki popular
  • Aaron Aziz
  • Adi Putra
  • Remy Ishak
  • Fizz Fairuz
  • Fauzi Nawawi
Pilihan saya : Adi Putra
Pemenang : Fizz Fairuz

Pelakon TV wanita popular
  • Fasha Sandha
  • Nora Danish
  • Rozita Che Wan
  • Scha Alyahya
  • Tiz Zaqyah
Pilihan saya : Scha Alyahya
Pemenang : Fasha Sandha

Artis komedi wanita popular
  • Norkhiriah
  • Sharifah Shahira
  • Didie Alias
  • Kenchana Devi
  • Alliza Abdullah @ Enot
Pilihan saya : Didie Alias
Pemenang Didie Alias

Artis komedi lelaki popular
  • Zizan Razak
  • Johan
  • Nabil
  • Along Chem
  • Afdlin Shauki
Pilihan saya : Johan
Pemenang : Johan

Pengacara TV lelaki popular
  • Faizal Ismail
  • Aznil Hj Nawawi
  • Ally Iskandar
  • Awal Ashaari
  • Zizan Razak
Pilihan saya : Aznil Hj Nawawi
Pemenang : Zizan Razak

Pengacara TV wanita popular
  • Cheryl Samad
  • Fara Fauzana
  • Sharifah Shahira
  • Raja Azura
  • Nurul Syuhada
Pilihan saya : Fara Fauzana
Pemenang : Fara Fauzana

Penyampai radio lelaki popular
  • Faizal Ismail
  • Aznil Hj Nawawi
  • AG
  • Halim Othman
  • Khairil Rashid
Pilihan saya : AG
Pemenang : Faizal Ismail

Penyampai radio wanita popular
  • Fara Fauzana
  • Linda Onn
  • Raja Azura
  • Abby Fana
  • Sharifah Shahira
Pilihan saya : Fara Fauzana
Pemenang : Fara Fauzana

Anugerah Khas : Dato' Sheila Majid
Anugerah Seri Perak : Dato' Siti Nurhaliza

ANUGERAH BINTANG PALING POPULAR : AARON AZIZ

Cehh siap ade "pilihan Saya" lagi, mcm laa korg kisah sgt ngan pilihan pemenang aku hehehe..Pape pon nak ucap tahniah kepada pemenang terutama sekaliiii toooooooo

Aaron Azizzzz !!!!!!!

Nota Kaki = Life is like a book. Have a magic pages. Everyday has a new page with adventures to write, things to learn and tales to remember it. Life is like a book with many chapters that call lessons. All chapters tell the story from the beginning until the end similar to u can know who you are from experience of life before. Life can be like a roller coaster. Only if when you think you've had enough bold and your ready to get off the ride..peacee..Happy monday everyone ;)

April 8, 2012

MAGNOLIA PERT GIVEAWAY 2012

Jommm semua join GA nie..Hadiah dia best tau..Mana tau rezeki korg ke atau aku ker best gak nie..Berkenan sgt dengan jam yg kat bawah nie ^_^. Hope dpt laa sebijik ;)

Anda suka??? o-O *wink *wink...Aku suke gile hehehe...Nie jam untuk perempuan ada juga jam untuk lelaki..Waa ckp luu mmg macho laa sape pkai jam tersebut, lawaa sgt x100, ade colour black or white..OK la kalo nak join contest nie pergi ke link blog bawah nie..Sile klik ye link tersebut :)


Tarikh tutup = PERTENGAHAN BULAN EMPAT, INSYAALLAH <3 
"ayat copy peste dari empunya blog ;) "

Nota kaki : Selamat ber "JOIN" ye semua ;)..Jgn lupe tgk ABP malam nie :)