Pages

Subscribe:

Labels

anugerah (2) buku (5) education (2) faeza (4) hadis (1) key chain (1) Kluang (1) makanan (6) mersing (5) Music (7) surat khabar (2) tv (3) video (1)

January 25, 2012

Mersing tempat lahir kuuu

Allluuuu..hr nie jnjln kat bndr mersing..The main motif turun bndr nie sbb emak aku nk gi bank..Sampai bndr je first tuju pasar dulu..Bile tgk org2 yg jual2 ikan nie ingt zezaman bdk2 hingusan ade lagi makcik2 yg masih niage sampai laa nie hoho dah tua2 dah diorg..Kat bwh nie gmbr sekitar pasar..Mersing nie memg sinonim dgn warga nelayan..mmg ramai nelayan kat mersing nie tp sume dh moden hokeyy rmh batu siap de astro..huyy xde daa smpn2..sume nelayan pkai bot pnyeee..haa hambik gmbr sbgi bukti hoho..

 Suasana depan pasar mersing & pasaraye kini

Ayoyoyo I tell u laa, crowded gile dlm maybank td..Can u imagine dr kol 11 pagi smpi kol 12.30 baru settle dh laa tu xleh kuar teros kene kunci dlm bank tu pulok hohoho sbb bank topap duit kat ATM..Kuar2 jer dh mcm perarakan smpi mat saleh mat saleh yg lalu lalang depan bank muke kerut dahi jer sbb kitorg kuar bank skli ramai mcm tu haha..Mesti dia fikir bank ade wat amal bg duit...erkkk? (duhh jauh bebeno dah imagine nyer)..

Sempat laa gak beli brg td..nie laa hasil nyeww...$$$$$$$$$$ berterbangan..menci :( lain kali kuar xnk bwk duit :(

Key chain : mickey mouse

Key chain : Smurf

Key chain : Patung Mr,Bean ;P

Software windows 7 Lite & VideoStudio

Jajan utk mengunyah :0

Td jnjln hnya mampu carry beg duit pink jer sbb tngan x muat nak pegang sume brg dlm gmbr yg kat bwh nie..Tetibe terpikir harus kah aku membeli handbag???...waaaa sorry key selagi x keje lagi xyah nk berangan pkai handbag (sbb tetibe fikiran negetip kalo pkai handbag rase mcm diri dah tua..erkkkk..so the conclusion is adekah org yg dah keje tu automatik jd golongan "org tua"???..)


Ptg td tgh syok2 tgk cite upin ipin tetibe skrin tv kuar ayat nie "Service currently not available"..%*%&$*???$..hnya mampu tersenyum (senyum...xperlu kata apa2~~~)..Weyyy astro kat luar rmh nie hujan pon x ribut taufan lagi laa xde xkan laa not abailebel jugak..So sabarrr jer laa..tiap kali kalo  nak tak over TV mesti selalu nyer jadi mcm nie...OK FINEEE....

2 comments:

man said...

belum sampai lagi kat mersing.

Nurul Faizah said...

hehe xpe nnt smpi la tu :)