Pages

Subscribe:

Labels

anugerah (2) buku (5) education (2) faeza (4) hadis (1) key chain (1) Kluang (1) makanan (6) mersing (5) Music (7) surat khabar (2) tv (3) video (1)

February 1, 2012

Jajan jajan janjan muke pon dah mcm jajan..hohoho

Wohooo hr nie aku rase nak mkn jajan jer xnk mkn nasi (ye ker??..kang nnt bukak jer periuk mkn nasi haha)..Memandangkan stok jajan yg x abis2 hr nie nk merajin kan diri untuk memakan mereka2 nie..Yeaa nie laa jajan nyer

Kek pandan bertopping strawberry
Kek chocolate

Kek2 nie dibeli kat pekan Kahang..Kedai kek cume ade 1 jer kat sini..Owner cine tp pekerja melayu..Dulu mase kecik kalo gi Kahang bole di katekan wajib singgah kedai nie bli kek cume sejak dh besar panjang nie dh kurang sbb asik layan kek kat secret recipe jer haha..So bile mengganggur kat kg nie.. Kedai kek nie je laa paling dekat..murah pon murah + sedap lak tu..satu slice nie hrge nye RM1.80..murah x??..haha..mane dpt beb kat tmpt lain mcm nie..kat secret recipe pon 1 slice RM6.90..tgk brpe byk beze hehe..

Biskut oreo flavor ice cream

Cream nye rase berangin2 sikit mcm rase mint laa

Ingt lagi first time beli biskut nie mase aku ikut kawan aku punye kawan (brpe byk kawan daaa) pergi khemah kat Pahang (alaa yg memlm bute naik smpan + khemah kat tepi sg tuuu huhuhu)..Kire nye nie mcm bekalan laa huhu..memule nak beli yg oreo double stuf tu tp dh abis than nmpk lak biskut keluaran baru nie.,Bile test sedap laa pulak smpi skrg oreo perise nie jd pilihan utama utk beli kalo xde yg nie bru bli yg perise double stuf tu huuhu...

Susu HL

Aku nie xde laa suke sgt minum susu, minum pon sebab nak amik khasiat nye jer yg membuatkan aku terpaksa minum sblm nie huhu tp sejak2 akhir nie suke sgt susu HL ngan susu Anlene..Kalo hr2 minum pon xpe sbb bg aku 2 jenis susu nie sgt sedapp..hohoho...Pelik??..try laa mgkin korg yg xsuke minum susu jd suke minum susu lak mcm aku :)

Ok tu jer utk hr nie..nak merajinkan diri mencari keje kosong kat internet..nak pi marathon jap mncari company2 yg ade kat seluruh malaysia nie termasuk sabah dan serawak..miahahaha...sbb aku dh rase buntu kat rmh..Seriously kalo lame sgt xde keje mmg comfirm kot aku bljr balik bukan nk smbung master tp amik ijazah yg kedua haha..angan2 jer nie..tp aku suke bljr wlpn keputusan xde laa cemerlang mane kan hohoho...

4 comments:

alexa yussida said...

bestnyer oreo cicah susu...sini oreo mhl nk mamp..huuuu

faeza eighteverlens said...

hehe tu laa pasal mmg best..xpe dh nk blik mlysia kan thun nie?..bole laa simpan stok byk2 nnt huhu

Cik Bib said...

sedapnya....minta siket. hehe....da tuka da link dia. tq.....keep in touch ya~ececeh....

faeza eighteverlens said...

bole..tpdh kat dlm perut dh huhu

haii cik bib..thnks :)..keep in touch toooo hehe